RÅDGIVER / FOREDRAGSHOLDER ____

Nicolay Lange-Nielsen

Gjennom først å sette meg inn i ulike bedrifts og kommunikasjons-kulturer , kan jeg siden dramatisere og vinkle essensen i dem på en måte som bidrar til å skape bevissthet, åpenhet ,humor og dialog .

(bla gjennom teambuilding og historiefortelling).

Som medie og informasjonskonsulent kan jeg tydeliggjøre og spisse et valgt budskap gjennom ulike media, eller internt, for å gjøre det sett og forstått av dem man ønsker å nå .

 BAKGRUNN

Som journalist og manusforfatter, gjennom min utdannelse på institutt for medier og kommunikasjon, og mitt arbeide som skuespiller og regissør innenfor fjernsyn, radio og teater har jeg opparbeidet verdifull erfaring mht til å beherske kommunikasjon innenfor ulike genrer og medier. De siste årene har jeg jobbet som kommunikasjonskonsulent og foredragsholder overfor ulike oppdragsgivere bl.a Rejeringen Bondevik, Norsk Hydro, VISCOM og Norsk Dysleksifobund.

CASER:

Regi:

Jeg har bla jobbet som regissør i Hotell Cæsar (TV-drama) og N.R.K (radioteater) og har vært tilknyttet Vardeteatret som prosjektleder, manusforfatter og regissør 2001-2006. Og vært produsent for flere andre teaterproduksjoner.